Gå direkt till innehåll
Vattenfallshuset, Uarda 5, på Evenemangsgatan 13 i Arenastaden, Solna
Vattenfallshuset, Uarda 5, på Evenemangsgatan 13 i Arenastaden, Solna

Pressmeddelande -

Nordic PM får nytt förvaltningsuppdrag avseende Union Investments fastigheter i Arenastaden och centrala Stockholm

Nordic PM har tecknat avtal med det tyska fastighetsbolaget Union Investment Real Estate GmbH om förvaltning av bolagets fastigheter, omfattande drygt 85 000 kvm, i Arenastaden i Solna och på Vasagatan i Stockholm.

Det nytecknade avtalet innebär att Nordic PM får ett totalansvar för Union Investments samtliga fastigheter i Stockholmsregionen och kommer att sköta all kommersiell- och teknisk förvaltning, drift, ekonomisk förvaltning och uthyrning för den nya uppdragsgivarens räkning.

Fastigheterna i Solna är belägna i Arenastaden och utgörs av ”Vattenfallshuset” Uarda 5 om nära 45 000 kvm, ”Siemenshuset” Uarda 6 om ca 18 000 kvm, samt ”Svenska spel-huset” Uarda 7 om nära 18 000 kvm. Fastigheten Sthlm HUB/Uggleborg 14 i Stockholm finns på Vasagatan 12 och omfattar ca 6 000 kvm uthyrbar yta.

Det nya uppdraget startar den 1 januari 2019 och Nordic PM har startat processen med att rekrytera en fastighetsförvaltare och två fastighetstekniker som ska bemanna uppdraget.

- Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet från Union Investment att förvalta deras intressanta portfölj med dessa framträdande fastigheter i Arenastaden och Stockholms city. Det är väldigt roligt att vi ges denna förträffliga möjlighet att expandera, och vi ser fram emot att starta vårt arbete med fastigheterna tillsammans med våra nya kollegor, säger Jeanette Öhrn, vVd, Nordic PM.

Nordic PM AB

För mer information, vänligen kontakta:
Jeanette Öhrn, vVD Nordic PM, jeanette.ohrn@nordicpm.se, 070-390 88 68, www.nordicpm.se

Ämnen

Kategorier


Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter som förvaltar och förädlar fastigheter som om de vore våra egna. Verksamheten är i huvudsak uppdelad i affärsområdena fastighetsförvaltning, lokaluthyrning, fastighetstransaktioner och analys.

Kontakter

Jeanette Öhrn

Jeanette Öhrn

Presskontakt VD 0703-90 88 68

Relaterat innehåll