Gå direkt till innehåll
Evenemangsgatan 17 i Arenastaden
Evenemangsgatan 17 i Arenastaden

Pressmeddelande -

Nordic PM fyller upp fastighet i Arenastaden

Nordic PM har för fastighetsägaren Union Investment’s räkning hyrt ut den sista vakansen i fastigheten Uarda 7 till hudterapeutskolan Beauty & Spa Centre och YHHS (Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa).

Fastigheten på Evenemangsgatan 17 ligger i direkt anslutning till Mall of Scandinavia, endast 7 minuter från Stockholm City och med närhet till Solna station och Friends Arena. Här kommer Beauty & Spa Centre och YHHS att erbjuda högkvalitativa utbildningar samt SPA- och skönhetsbehandlingar, vilket bidrar till serviceutbudet i Arenastaden.

Hyresavtalet löper i 10 år och lokalen om 1 291 kvm (1022 kvm på plan 1 och 269 kvm på entréplan) ställs nu i ordning för kommande hyresgäst, som tillträder de nya lokalerna i januari 2021.

- Vi är glada att få välkomna ytterligare en stark aktör i huset tillsammans med fastighetsägaren Union Investment. Genom denna uthyrning är fastigheten dessutom fullt uthyrd, säger Ulrica Sjölund, uthyrningschef på Nordic PM.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter som förvaltar och förädlar fastigheter som om de vore våra egna. Verksamheten är i huvudsak uppdelad i affärsområdena fastighetsförvaltning, lokaluthyrning, fastighetstransaktioner och analys.

Kontakter

Jeanette Öhrn

Jeanette Öhrn

Presskontakt Operativ chef NPM Group 0703-90 88 68

Relaterat innehåll